Eetstoornisvrij

Het kan ook anders

Enquêtes en onderzoeken

 

Enquêtes / onderzoeken

 

Mijn naam is Joséphine Roels en ik zit in mijn laatste jaar Communicatiewetenschappen aan Universiteit Gent. Voor mijn masterproef ben ik op zoek naar deelnemers voor mijn onderzoek naar fitspiration content (fitness inspiratie content) op sociale media bij jonge vrouwen die te kampen met een eetproblematiek. Fitspiration content omvat alles wat fitness of sport gerelateerd is; denk maar aan het volgen van fitness influencers, workout video’s, inspirerende quotes, gezonde recepten etc. 

Het doel van dit onderzoek is om een dieper begrip te krijgen over de belevenis van fitspiration content. Met een toename in het sociale media gebruik en de stijgende populariteit van fitness content, is het belangrijk om deze problematiek beter in kaart te brengen zodat de potentiële negatieve effecten voorkomen kunnen worden en bekeken kan worden welk type fitspiration content op positieve wijze kan bijdragen aan het herstel.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan dit onderzoek, moet je een vrouw zijn tussen de 18 en 24 jaar en moet je ervaring hebben met een eetstoornis (mag ook in het verleden zijn). Het interview zal online plaatsvinden en zal ongeveer 30-45 minuten duren. Tijdens het interview zullen we praten over eerdere ervaringen met fitspiration content en welke invloed het heeft op de eetstoornis. Ook zullen we samen kijken welke content als positief beschouwd wordt.

Wil je meedoen, dan graag aanmelden via josephineroels@hotmail.be

 


 

Oproepen

 

 - Momenteel geen oproepen

 

Vacatures

 

- Adzuna - eetstoornissen vacatures 

- Vacatures Altrecht (incl. Rintveld) 

- Vacatures Emergis (incl. Afdeling: Zorgprogramma eetstoornissen)

- Vacatures GGz Breburg 

- Vacatures GGZ Centraal  

Vacatures GGZ Rivierduinen (incl. CEU) 

Vacatures Human Concern  

- Vacatures ISA Power  

- Vacatures Levvel  

- Vacatures Novarum 

- Vacatures Ixta Noa 

- Vacatures op de website van de NAE  

- Vacatures SeysCentra  

- Vacatures Tactus 

- Vrijwilligersvacatures Leontienhuis 

- Vrijwilligersvacatures Stichting JIJ  

- Vrijwilligersvacatures WEET